Morin-Richer

healthy eco-friendly home

The metamorphosis of a chalet into a butterfly:

On this enchanting site, a family cottage testified to the preceding eras. With a tip of a hat and few taps of hammers, another page in the history of this family was written.

Being in contact, in every sense of the word and to the utmost, with the beautiful Eastern Townships lake was the guiding principle for this impressive major renovation. Facing southern exposure, the oversized balcony and large windows, with the spa and generous sheltered area, enable all to appreciate nature and the landscape come what may the weather. Indoors, the open concept space, including the art studio overlooking the lake and the massive observational expanse of the mezzanine with its central spiral staircase, adds a sense of grandeur to everyday living while remaining within the bounds of reason, with regard to dimensions at least…

Thanks to Claude and Nathalie for this great teamwork!

Photo gallery